Over BAXI Advies

 

Voordat Eric Bax, eigenaar van BAXI Advies, de beslissing nam zijn eigen kantoor te openen werkte hij ruim 20 jaar als senior belastingadviseur/relatiebeheerder in zowel accountant- als belastingadvies, en bediende een breed scala aan cliënten variërend van startende ondernemers tot (middel )grote ondernemingen.

 

Met ruim 20 jaar werkervaring beschikt BAXI Advies over een brede en gedegen kennis. Daarnaast werken wij samen met een uitgebreid netwerk van specialisten in o.a. loonverwerking, administratie, juristen, hypotheekadviseurs en accountants.

 

Eric Bax FB (Federatie Belastingadviseur) staat sinds 2002 ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB). Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Lidmaatschap van het RB houdt ook een verplichting tot permanente educatie in. Hierdoor zijn haar leden altijd op de hoogte van recente fiscale en financiële ontwikkelingen. Daarnaast overlegt het RB intensief met overheid en politiek.

 

Onze jarenlange ervaring en constante bijscholing bieden u de garantie op kwaliteit van het hoogste niveau.