Disclaimer

 

Aansprakelijkheid

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan deze informatie onjuistheden, onvolledigheden of typefouten bevatten. Wij geven geen garantie dat de site foutloos functioneert. Aan de gegevens zoals weergegeven op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor eventuele schade als gevolg van het (zelf)gebruik van de informatie.

 

Links

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen worden geƫxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak op de site opgenomen. Wij hebben geen zeggenschap over of invloed op dergelijke websites, en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Het feit dat wij links naar dergelijke websites opnemen, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

 

Virussen

Hoewel wij al het mogelijke in het werk stellen om deze site virusvrij te houden, kunnen wij hiervoor geen garantie geven of aansprakelijkheid gesteld worden voor eventueel schade veroorzaakt door virussen. U wordt daarom geadviseerd de op het internet algemeen gangbare en mogelijke veiligheidsmaatregelen te nemen voordat u informatie van deze site ophaalt.

 

Copyright

Niets van deze site mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.